SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Suzuki márkaszerviz

1992-ben szereztünk jogot a SUZUKI márka forgalmazására, melynek feltétele volt a jól kiépített szervíz háttér is. 1996-ban elnyertük a legkiválóbb SUZUKI márkaszervíz címet is. Kiválóan képzett szerelőink rendszeres továbbképzésben részesülnek. Autószervizünk teljeskörű szervizszolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére, mind garanciális és garancián túli javítás, teljes karosszéria javítás és fényezés, autóvillamossági szerelés, műszaki vizsgáztatás és helyszíni kárfelmérés.

Szervizünkben igény szerint hozom-viszem szolgáltatás is működik, Szombathely területén belül.

Természetesen más típusú járművek javítását és műszaki vizsgáztatását is vállaljuk.

Műhelyünk előzetes időpont egyeztetés alapján működik, így a lehető legkevesebb idejét veszi igénybe gépkocsija szervizelése.

Amennyiben kérdése van vagy időpontot szeretne kérni, a következő e-mail címeken vagy telefonszámokon ezt megteheti: siposservice@t-online.hu sipos.vizsga@t-online.hu 0694512775   0694512774                                           

Szabad kapacitásunkat kihasználva más típusú járművek szervizelését és javítását is vállaljuk. Felkészült autószerelő és autóvillamossági szerelő szakembereink rendelkeznek az ehhez megfelelő gyakorlattal. Nagy raktárkészlettel rendelkező alkatrész boltunkban más típusokhoz is rendelkezésre állnak a gyakran szükségek alkatrészek.

Természetesen más típusú járművek  műszaki- és eredet vizsgáztatását is vállaljuk

BEJELENTKEZÉS SZERVIZRE

Foglaljon időpontot!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Köszönjük megkeresését. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!